Volg mij: facebook twitter

Gratis proefles

Wil je graag eerst een gratis proefles, voordat je aan je rijopleiding begint? Heel verstandig, want het is een prettige manier om met je instructeur en de lesauto kennis te maken.

Een proefles is geheel vrijblijvend en dus na afloop aan jou de keuze waar je je lessen zult gaan volgen. De les duurt 50 minuten. Je wordt thuis afgehaald en weer afgezet.

Vul dus snel het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Chiron Tabak

Ervaringen met Ruben

“in één keer mijn rijbewijs”


“Na een flinke zoektocht naar een rijschool waarbij je niet met z’n drieën in een auto gepropt werd kwam ik uiteindelijk bij RijBijRuben terecht. Meteen tijdens de proefles werd al duidelijk dat dit de enige goede keuze zou zijn qua rijschool. Eenmaal begonnen met de rijlessen raakte ik bijna verslaafd aan het gevoel van autorijden. De combinatie van leren en de relaxte sfeer in de auto maakte het autorijden ook altijd een leuke bezigheid. Les na les zag ik dat ik steeds beter ging autorijden. Ruben gooit je absoluut niet voor de leeuwen en zorgt ervoor dat je altijd met een gerust en veilig gevoel achter het stuur zit. Na verloop van tijd durfde ik zelfs te stellen dat ik mij als nog lessende bestuurder veiliger in het verkeer begaf dan menig ander bestuurder. Ik kijk dan ook terug op een leuke maar vooral goede rijopleiding en natuurlijk kan ik, zeker nadat ik in één keer mijn rijbewijs in ontvangst mocht nemen, niet anders stellen dan dat Ruben een geweldig rijinstructeur is. Ik raad Ruben bij iedereen die op zoek is naar een leuke en vooral goede rijopleiding aan want er is niets gelogen aan de naam van het bedrijf. Rijden? Dat doe je bij Ruben! Groet, Chiron Tabak”

Chiron Tabak