Volg mij: facebook twitter
Ruben

Ruben Guillet (43)

Categorie B gediplomeerd

"Nadat ik autorijinstructeur ben geworden, heb ik lange tijd zelf autorijinstructeurs opgeleid. Daardoor ben jij verzekerd van het allerhoogste niveau en een zeer professionele gestructureerde opleiding. Mijn doel is om jouw veilig, relaxt en met veel plezier in de auto te zien rijden. Dat is wat ik je ga meegeven."

Iedere leerling is anders en dat betekent, dat er voor iedere leerling een andere benadering gevraagd wordt. De lessen worden daarom volledig aan jouw persoonlijkheid en jouw wensen aangepast. Alleen zo kunnen de optimale prestaties worden behaald! En dat werkt natuurlijk in jouw voordeel!

Marcel Oud

Ervaringen met Ruben

“Ruben bleef altijd rustig”


“Na 14 jaar uitstellen moest ik er dan eindelijk aan geloven: ik wilde beginnen met mn rijbewijs. Nu nog een goede, betrouwbare rijschool vinden! Gelukkig was er toch nog iemand in mn vriendenkring die ook nog geen rijbewijs had boven de 30. Op haar advies kwam ik bij Rijbijruben terecht. Na een geslaagde ploefles ging ik voor een totaalpakket (theorie + pakket) en kon ik niet meer terug. Tijdens de eerste lessen ging het moeizaam, doordat ik mijn angst moest overwinnen en niet heel veel zelfvertrouwen had. Ruben bleef altijd rustig, legde alles desnoods opnieuw uit, gaf me huiswerk mee (filmde stukjes van mijn rijles zodat ik hiervan kon leren) en coachte me altijd. Na een aantal lessen ging het duidelijk beter. Ik zat met zelfvertrouwen achter het stuur en begon autorijden leuk te vinden. Uiteindelijk heb ik mijn rijbewijs in 2x gehaald!!! Eenmaal geslaagd was het spannend alleen de weg op te gaan maar door de bij Ruben gelegde basis is het helemaal goedgekomen. RijbijRuben, doen!!! Groetjes, Marcel”

Marcel Oud