Volg mij: facebook twitter
Ruben

Ruben Guillet (42)

Categorie B gediplomeerd

"Nadat ik autorijinstructeur ben geworden, heb ik lange tijd zelf autorijinstructeurs opgeleid. Daardoor ben jij verzekerd van het allerhoogste niveau en een zeer professionele gestructureerde opleiding. Mijn doel is om jouw veilig, relaxt en met veel plezier in de auto te zien rijden. Dat is wat ik je ga meegeven."

Iedere leerling is anders en dat betekent, dat er voor iedere leerling een andere benadering gevraagd wordt. De lessen worden daarom volledig aan jouw persoonlijkheid en jouw wensen aangepast. Alleen zo kunnen de optimale prestaties worden behaald! En dat werkt natuurlijk in jouw voordeel!

Nona Kuipers

Ervaringen met Ruben

“ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald”


“Na een tijd bij de ANWB, maakte ik een frisse start bij Ruben. Meteen bij de proefles al merkte ik het verschil tussen m'n vorige lessen en die van Ruben, ik merkte dat ik veel meer te leren had. Door zijn stijl van lesgeven haalde ik veel meer uit de les en boekte ik sneller vooruitgang. Ik voelde me beter voorbereid op de les, aangezien ik huiswerk meekreeg. Alles wat er in de les behandeld werd, kon ik nog eens herhalen, erg fijn! Het belangrijkste waarom ik rijschool Rij bij Ruben zo waardeer, is dat ik me in de auto veilig en op m'n gemak voelde, waardoor ik zelfvertrouwen kreeg in mijn eigen rijgedrag. Je kan lekker met Ruben kletsen en ik voelde me nooit ongemakkelijk als ik iets verkeerd deed, waardoor ik van alle fouten leerde. Ik ben zo enthousiast thuisgekomen, dat m'n broer ook bij Ruben wil rijden. Dankzij Ruben heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald, bedankt:)! Nona Kuipers Zeer blije (ex)leerling van Ruben en nieuwe eigenaar van haar rijbewijs!”

Nona Kuipers