Volg mij: facebook twitter

Gratis proefles

Wil je graag eerst een gratis proefles, voordat je aan je rijopleiding begint? Heel verstandig, want het is een prettige manier om met je instructeur en de lesauto kennis te maken.

Een proefles is geheel vrijblijvend en dus na afloop aan jou de keuze waar je je lessen zult gaan volgen. De les duurt 60 minuten. Je wordt thuis afgehaald en weer afgezet.

Vul dus snel het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Michel Molenaar

Ervaringen met Ruben

“Ruben, ga zo door!”


“Ruben heeft veel kennis van zaken, zowel voor het verkeer als voor het op juiste manier begeleiden van zijn leerlingen. De manier van les geven en de juiste feedback krijgen, zijn door mij als zeer prettig ervaren. Ik heb veel van hem geleerd. Ik zal dan ook zeker autorijschool RijbijRuben aanbevelen voor toekomstige rijinstructeurs B en leerlingen die graag het rijbewijs willen gaan halen. Hoofdzakelijk door de begeleiding van Ruben en uiteraard mijn eigen inzet, ben ik op 29 augustus 2011 met 94 punten geslaagd voor de bevoegdheid Rijinstructeur B. Ruben, ga zo door! Met deze werkwijze en houding zal je een goedlopende rijschool opbouwen. Ruben, nogmaals hartelijk dank voor alles!!!”

Michel Molenaar