Volg mij: facebook twitter

Gratis proefles

Wil je graag eerst een gratis proefles, voordat je aan je rijopleiding begint? Heel verstandig, want het is een prettige manier om met je instructeur en de lesauto kennis te maken.

Een proefles is geheel vrijblijvend en dus na afloop aan jou de keuze waar je je lessen zult gaan volgen. De les duurt 60 minuten. Je wordt thuis afgehaald en weer afgezet.

Vul dus snel het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Priyanka Mannoe

Ervaringen met Ruben

“Lessen bij Ruben, is een van mijn betere keuzes geweest!”


“Lessen bij Ruben, is een van mijn betere keuzes geweest! Ruben is een intelligente en geduldige rij-instructeur die er alles aan heeft gedaan om mij zo goed mogelijk te leren rijden. Het was een pittig klusje, want ik was zeker geen natuurtalent! Ondanks de gezellige gesprekken, hield Ruben zijn focus en lette altijd goed op waar de verbeterpunten in mijn rijgedrag zaten en bedacht creatieve oplossingen om mij zo snel mogelijk vooruitgang te laten boeken. Zo hebben we in een andere stad gereden om mij het vertrouwen te geven dat ik overal kon rijden en werd mijn kijkgedrag opgenomen zodat ik dit later terug kon kijken om mijn verkeersinzicht te verbeteren. Het is verder duidelijk te merken dat Ruben het geven van rijles niet alleen als zijn baan ziet, maar als zijn passie en er voldoening uit haalt wanneer zijn leerlingen vooruitgang boeken of slagen. Dit alles bij elkaar heeft er voor gezorgd dat ook ik in 1 keer geslaagd ben! Ruben, nogmaals ontzettend bedankt daarvoor!”

Priyanka Mannoe