Volg mij: facebook twitter

Gratis proefles

Wil je graag eerst een gratis proefles, voordat je aan je rijopleiding begint? Heel verstandig, want het is een prettige manier om met je instructeur en de lesauto kennis te maken.

Een proefles is geheel vrijblijvend en dus na afloop aan jou de keuze waar je je lessen zult gaan volgen. De les duurt 60 minuten. Je wordt thuis afgehaald en weer afgezet.

Vul dus snel het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sabrina van Bergen

Ervaringen met Ruben

“ik zal je zeker aan iedereen aanbevelen”


“Ik was op internet aan het zoeken naar een rijschool die om kon gaan met mijn Faalangst. Toen kwam ik Ruben tegen en dat sprak mij aan dus ik vroeg ook meteen, van kan je met angsten omgaan? Ja zei Ruben en beetje bij beetje proberen we je van de angsten af te komen En ik heb 4 jaar geleden ook al 5 x examen gedaan maar omdat ik zo zenuwachtig was ben ik daar mee gestopt. Maar ondertussen een kindje gekregen en ik wilden het ook wel weer heel graag oppakken . Dus ben begonnen met een proefles. Dat ging zo ontspannen en Ruben stelde mij heel erg op mijn gemakt juist wat ik nodig had. Hij legde ook alles heel goed uit en als ik iets verkeerds deed dan deden we het gewoon nog een keertje want daar leer je van zei Ruben en dat is ook zo. Vandaag heb ik voor het eerst sinds 4 jaar weer examen gedaan het was zo spannend en ik ging ervan uit dat het een test was met iemand anders naast mij dus geen examen. Dat hielp ik werd al minder zenuwachtig want ik dacht steeds ik haal het toch niet want het is een test. Uiteindelijk was ik klaar met rijden en de examinator zei gefeliciteerd je bent geslaagd!! Ruben ik wil je heel erg bedanken en zal nog veel aan je puntjes denken als ik op de weg rijd!! Zonder jou had ik het zeker niet gered!! En ik zal je zeker aan iedereen aanbevelen groetjes van Sabrina van Bergen”

Sabrina van Bergen