Volg mij: facebook twitter
Ruben

Ruben Guillet (40)

Categorie B gediplomeerd

"Nadat ik autorijinstructeur ben geworden, heb ik lange tijd zelf autorijinstructeurs opgeleid. Daardoor ben jij verzekerd van het allerhoogste niveau en een zeer professionele gestructureerde opleiding. Mijn doel is om jouw veilig, relaxt en met veel plezier in de auto te zien rijden. Dat is wat ik je ga meegeven."

Iedere leerling is anders en dat betekent, dat er voor iedere leerling een andere benadering gevraagd wordt. De lessen worden daarom volledig aan jouw persoonlijkheid en jouw wensen aangepast. Alleen zo kunnen de optimale prestaties worden behaald! En dat werkt natuurlijk in jouw voordeel!

Roy de Boer

Ervaringen met Ruben

“ik ben in 1x geslaagd”


“Mijn ervaringen bij RijbijRuben zijn heel erg goed. Ruben heeft veel interesse getoond in mij en maakte de lessen erg ontspannen en gezellig buiten het feit dat hij veel verstand heeft van zijn vak. De wijze van lesgeven vond ik erg prettig, alles wordt goed uitgelegd door middel van voordoen en een boek met situatietekeningen. De lessen werden rustig opgebouwd, eerst leer je het voertuig kennen, daarna ga je echt deelnemen aan het verkeer dan probeert hij je inzicht in het verkeer bij te brengen. Zo gauw ik dit beheerste zijn we gaan oefenen in het examengebied wat erg prettig was waardoor ik niet zo onzeker aan het examen begon. Voor het theoriegedeelte kreeg ik een pasje met een code voor het internet waarmee ik 50 oefenexamens kon maken en heel veel oefenopdrachten en je kon de theorie nalezen. Elke les heb ik veel plezier gehad waardoor het leuk was om elke week te gaan rijden. Dankzij al deze goede inspanningen van Ruben en mij ben ik in 1x geslaagd. Ruben, bedankt!!! Groetjes Roy de Boer”

Roy de Boer