Volg mij: facebook twitter
Ruben

Ruben Guillet (41)

Categorie B gediplomeerd

"Nadat ik autorijinstructeur ben geworden, heb ik lange tijd zelf autorijinstructeurs opgeleid. Daardoor ben jij verzekerd van het allerhoogste niveau en een zeer professionele gestructureerde opleiding. Mijn doel is om jouw veilig, relaxt en met veel plezier in de auto te zien rijden. Dat is wat ik je ga meegeven."

Iedere leerling is anders en dat betekent, dat er voor iedere leerling een andere benadering gevraagd wordt. De lessen worden daarom volledig aan jouw persoonlijkheid en jouw wensen aangepast. Alleen zo kunnen de optimale prestaties worden behaald! En dat werkt natuurlijk in jouw voordeel!

Joanie Keijser

Ervaringen met Ruben

“Alles wat ik verwacht had werd overtroffen, Ruben geeft super lessen”


“Voor dat ik was begonnen met lessen dacht ik dat rijden eng zou zijn maar Ruben bewees mij bij de eerste les het tegendeel al, rijden is leuk! Elke week wanneer Ruben mij kwam halen had ik zin om te gaan, mede doordat Ruben altijd positief is en fouten maken niet erg is. Alles wat ik verwacht had werd overtroffen, Ruben geeft super lessen, we hadden altijd leuke gesprekken en ik ben in 1x geslaagd!! Samen gaven we 200% om alles uit de lessen te halen en daar is het resultaat. En één ding is zeker; ik ga je ontzettend missen wanneer ik alleen op de weg ga rijden. Ruben je bent top, bedankt voor alle leuke lessen.”

Joanie Keijser