Volg mij: facebook twitter
Ruben

Ruben Guillet (38)

Categorie B gediplomeerd

"Nadat ik autorijinstructeur ben geworden, heb ik lange tijd zelf autorijinstructeurs opgeleid. Daardoor ben jij verzekerd van het allerhoogste niveau en een zeer professionele gestructureerde opleiding. Mijn doel is om jouw veilig, relaxt en met veel plezier in de auto te zien rijden. Dat is wat ik je ga meegeven."

Iedere leerling is anders en dat betekent, dat er voor iedere leerling een andere benadering gevraagd wordt. De lessen worden daarom volledig aan jouw persoonlijkheid en jouw wensen aangepast. Alleen zo kunnen de optimale prestaties worden behaald! En dat werkt natuurlijk in jouw voordeel!

Amber Ruig

Ervaringen met Ruben

“zelfs ik ben in een keer geslaagd!”


“Al ver voor het moment dat ik voor het eerst bij Ruben in de auto stapte, wist ik dat ik geen beste coureur zou zijn. Ik moet dan ook eerlijk toegeven dat ik niet blij was toen het ‘Rij bij Ruben-autootje’ voor het eerst voorreed. Natuurlijk bakte ik er de eerste lessen dan ook helemaal niets van. Een auto was voor mij gewoon een stuk blik, een vervoersmiddel waardoor je nooit meer op de fiets door de regen hoefde. Ruben’s passie voor auto’s en het verkeer kon ik maar niet begrijpen. Gaande de lessen vorderde kreeg ik steeds meer zin in de autorijlessen. Het was altijd gezellig in de auto met Ruben. Eindelijk was er iemand die net zoveel kon kwebbelen als ik! Wat ik bijzonder vond, was dat Ruben zijn lessen heel goed wist aan te passen aan mij. Ik had wat meer tijd nodig, dus die namen we dan ook. Ik heb me ook geen enkel moment hoeven schamen voor mijn autoblunders bij Ruben. We lachten er gewoon om. Ik weet niet hoe Ruben het voor elkaar heeft gekregen maar zelfs ik ben in een keer geslaagd! Dat had ik nooit verwacht! Niet alleen Ruben’s goede manier van lesgeven heeft hier voor gezorgd, maar zeker ook de manier waarop hij me liet geloven dat ik het ook kon. Ik mocht er ook zijn op de weg! Inmiddels scheur ik in mijn eentje overal naar toe… Schuilt er dan toch een volleerd coureur in mij? Ruben, heel erg bedankt voor alle leuke lessen!”

Amber Ruig