Volg mij: facebook twitter
Ruben

Ruben Guillet (40)

Categorie B gediplomeerd

"Nadat ik autorijinstructeur ben geworden, heb ik lange tijd zelf autorijinstructeurs opgeleid. Daardoor ben jij verzekerd van het allerhoogste niveau en een zeer professionele gestructureerde opleiding. Mijn doel is om jouw veilig, relaxt en met veel plezier in de auto te zien rijden. Dat is wat ik je ga meegeven."

Iedere leerling is anders en dat betekent, dat er voor iedere leerling een andere benadering gevraagd wordt. De lessen worden daarom volledig aan jouw persoonlijkheid en jouw wensen aangepast. Alleen zo kunnen de optimale prestaties worden behaald! En dat werkt natuurlijk in jouw voordeel!

Else-Mieke Steenkamp

Ervaringen met Ruben

“De beste keuze die ik kon maken”


“Bij Ruben rijlessen nemen is voor mij de beste keuze geweest die ik kon maken. Hij heeft een goede leermethode, en legt alles heel goed uit. Hij is heel geduldig en ik kon helemaal mijzelf zijn tijdens het rijden. Alles ging op het tempo dat bij mij paste, en daardoor ben ik al vrij snel in 1 keer geslaagd! Door de goede methode en rijstijl die Ruben mij heeft aangeleerd, ben ik niet alleen geslaagd, maar ik voel mij ook zeker en veilig op de weg, omdat ik de situaties ken en weet hoe ik er op moet reageren.”

Else-Mieke Steenkamp