Volg mij: facebook twitter
Ruben

Ruben Guillet (40)

Categorie B gediplomeerd

"Nadat ik autorijinstructeur ben geworden, heb ik lange tijd zelf autorijinstructeurs opgeleid. Daardoor ben jij verzekerd van het allerhoogste niveau en een zeer professionele gestructureerde opleiding. Mijn doel is om jouw veilig, relaxt en met veel plezier in de auto te zien rijden. Dat is wat ik je ga meegeven."

Iedere leerling is anders en dat betekent, dat er voor iedere leerling een andere benadering gevraagd wordt. De lessen worden daarom volledig aan jouw persoonlijkheid en jouw wensen aangepast. Alleen zo kunnen de optimale prestaties worden behaald! En dat werkt natuurlijk in jouw voordeel!

Maikel

Ervaringen met Ruben

“In één keer geslaagd!”


“RijBijRuben is echt een top rijschool, je krijgt hele goede uitleg en hij is niet te beroerd om het een keer extra uit te leggen. Ik heb alleen maar postieve dingen over deze rijschool!! We hebben veel gelachen in de auto maar ook serieus bezig geweest. Ook vlak voor mijn rijexamen heeft hij nog tijd voor mij gemaakt om even de puntjes op de i te zetten. Ruben bedankt voor de leuke en leerzame tijd in de auto!”

Maikel