Volg mij: facebook twitter
Ruben

Ruben Guillet (37)

Categorie B gediplomeerd

"Nadat ik autorijinstructeur ben geworden, heb ik lange tijd zelf autorijinstructeurs opgeleid. Daardoor ben jij verzekerd van het allerhoogste niveau en een zeer professionele gestructureerde opleiding. Mijn doel is om jouw veilig, relaxt en met veel plezier in de auto te zien rijden. Dat is wat ik je ga meegeven."

Iedere leerling is anders en dat betekent, dat er voor iedere leerling een andere benadering gevraagd wordt. De lessen worden daarom volledig aan jouw persoonlijkheid en jouw wensen aangepast. Alleen zo kunnen de optimale prestaties worden behaald! En dat werkt natuurlijk in jouw voordeel!

Souad

Ervaringen met Ruben

“mijn rij-angst nam af”


“De beste keuze die ik heb kunnen maken! Na vele lessen gehad te hebben bij een andere rijschool, waar het niet al niet te best ging voor mij. Heb ik dus overwogen om daar meteen te stoppen. Daarna heb ik proeflessen genomen bij verschillende rijscholen. Uiteindelijk heb ik dus gekozen voor Rijbijruben en dit was ook de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ruben is een goede rijinstructeur met heel veel ervaring, hij legt alles duidelijk en goed uit en als je het niet snapt dan herhaalt hij het nogmaals tot je het eenmaal door hebt. Daarbij was ik een leerling met heel veel rij-angst en die maar geen fouten durfde te maken, als ik namelijk maar één fout maakte dan ging ik daar de hele les over piekeren, waardoor ik maar fouten bleef maken. Ruben wist heel goed hoe die daar mee om moest omgaan, hij had een goede aanpak voor mij en gaf oprechte advies waar ik veel mee kon. Zo nam mijn rij-angst met de tijd geleidelijk af en kon ik de fouten die ik maakte tijdens de lessen beter accepteren, waardoor het rijden uiteindelijk veel beter ging. Nu ben ik dus gewoon door de goede, leerzame methode van Ruben in één keer geslaagd! Dus wil jij ´als je nog rijlessen moet nemen` een rijinstructeur met vol passie voor zijn vak, geduld en een heleboel ervaring dan ben je bij Ruben aan het goed rijlesadres. Nog heel erg bedankt Ruben voor alles en succes met het verder les geven ga zo door!! Groetjes Souad”

Souad