Volg mij: facebook twitter

Over de auto

Het milieu en veiligheid staan voor ons bovenaan, daarom hebben we de veiligste (#1 getest door NHTSA) en schoonste (0 gram CO2 uitstoot) gekozen die we konden vinden. We rijden met de nieuwste Tesla Model 3 (bouwjaar 2019).

Deze lesauto is uitgerust met onder andere:

  • Batterijenpakket in de vloer, voor een laag zwaartepunt en betere wegligging;
  • De beste kreukelzones door innovatief ontwerp, en omdat er geen verbrandingsmotor in zit;
  • Vierwielaandrijving voor betere wegligging bij gladheid door neerslag;
  • Camera's en software voor crashontwijking en noodstopremmen;
  • Remmen op elektromotor voor een kortere remweg;
  • Regensensoren, parkeersensoren, en achteruitrijcamera.

Daarnaast rijden wij nog met onze Volkswagen Polo (bouwjaar 2018). Deze auto is uitstekend uitgerust om een aantal rijlessen te leren schakelen.

Deze lesauto is uitgerust met onder andere:

  • Vijf airbags voor totale bescherming (o.a. zij- en raamairbags);
  • Anti Blokkeer Systeem (extra veilig tijdens regenachtige perioden);
  • Bestuurdersstoel met lendesteun (comfortabel voor de onderrug);
  • Regensensoren en achteruitrijcamera.

Sabrina van Bergen

Ervaringen met Ruben

“ik zal je zeker aan iedereen aanbevelen”


“Ik was op internet aan het zoeken naar een rijschool die om kon gaan met mijn Faalangst. Toen kwam ik Ruben tegen en dat sprak mij aan dus ik vroeg ook meteen, van kan je met angsten omgaan? Ja zei Ruben en beetje bij beetje proberen we je van de angsten af te komen En ik heb 4 jaar geleden ook al 5 x examen gedaan maar omdat ik zo zenuwachtig was ben ik daar mee gestopt. Maar ondertussen een kindje gekregen en ik wilden het ook wel weer heel graag oppakken . Dus ben begonnen met een proefles. Dat ging zo ontspannen en Ruben stelde mij heel erg op mijn gemakt juist wat ik nodig had. Hij legde ook alles heel goed uit en als ik iets verkeerds deed dan deden we het gewoon nog een keertje want daar leer je van zei Ruben en dat is ook zo. Vandaag heb ik voor het eerst sinds 4 jaar weer examen gedaan het was zo spannend en ik ging ervan uit dat het een test was met iemand anders naast mij dus geen examen. Dat hielp ik werd al minder zenuwachtig want ik dacht steeds ik haal het toch niet want het is een test. Uiteindelijk was ik klaar met rijden en de examinator zei gefeliciteerd je bent geslaagd!! Ruben ik wil je heel erg bedanken en zal nog veel aan je puntjes denken als ik op de weg rijd!! Zonder jou had ik het zeker niet gered!! En ik zal je zeker aan iedereen aanbevelen groetjes van Sabrina van Bergen”

Sabrina van Bergen