Volg mij: facebook twitter

Over de auto

Het milieu en veiligheid staan voor ons bovenaan, daarom hebben we de veiligste (#1 getest door NHTSA) en schoonste (0 gram CO2 uitstoot) gekozen die we konden vinden. We rijden met de nieuwste Tesla Model 3 (bouwjaar 2019).

Deze lesauto is uitgerust met onder andere:

  • Batterijenpakket in de vloer, voor een laag zwaartepunt en betere wegligging;
  • De beste kreukelzones door innovatief ontwerp, en omdat er geen verbrandingsmotor in zit;
  • Vierwielaandrijving voor betere wegligging bij gladheid door neerslag;
  • Camera's en software voor crashontwijking en noodstopremmen;
  • Remmen op elektromotor voor een kortere remweg;
  • Regensensoren, parkeersensoren, en achteruitrijcamera.

Daarnaast rijden wij nog met onze Volkswagen Polo (bouwjaar 2018). Deze auto is uitstekend uitgerust om een aantal rijlessen te leren schakelen.

Deze lesauto is uitgerust met onder andere:

  • Vijf airbags voor totale bescherming (o.a. zij- en raamairbags);
  • Anti Blokkeer Systeem (extra veilig tijdens regenachtige perioden);
  • Bestuurdersstoel met lendesteun (comfortabel voor de onderrug);
  • Regensensoren en achteruitrijcamera.

Souad

Ervaringen met Ruben

“mijn rij-angst nam af”


“De beste keuze die ik heb kunnen maken! Na vele lessen gehad te hebben bij een andere rijschool, waar het niet al niet te best ging voor mij. Heb ik dus overwogen om daar meteen te stoppen. Daarna heb ik proeflessen genomen bij verschillende rijscholen. Uiteindelijk heb ik dus gekozen voor Rijbijruben en dit was ook de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Ruben is een goede rijinstructeur met heel veel ervaring, hij legt alles duidelijk en goed uit en als je het niet snapt dan herhaalt hij het nogmaals tot je het eenmaal door hebt. Daarbij was ik een leerling met heel veel rij-angst en die maar geen fouten durfde te maken, als ik namelijk maar één fout maakte dan ging ik daar de hele les over piekeren, waardoor ik maar fouten bleef maken. Ruben wist heel goed hoe die daar mee om moest omgaan, hij had een goede aanpak voor mij en gaf oprechte advies waar ik veel mee kon. Zo nam mijn rij-angst met de tijd geleidelijk af en kon ik de fouten die ik maakte tijdens de lessen beter accepteren, waardoor het rijden uiteindelijk veel beter ging. Nu ben ik dus gewoon door de goede, leerzame methode van Ruben in één keer geslaagd! Dus wil jij ´als je nog rijlessen moet nemen` een rijinstructeur met vol passie voor zijn vak, geduld en een heleboel ervaring dan ben je bij Ruben aan het goed rijlesadres. Nog heel erg bedankt Ruben voor alles en succes met het verder les geven ga zo door!! Groetjes Souad”

Souad